بسیاری ادعا می‌کردند که ویندوز ۱۰ بهبود یافته‌ی ویندوز ۸ است و به همین دلیل مایکروسافت منوی استارت و دیگر قابلیت‌ها را به ویندوز ۱۰ برگردانده است. اما رقیب شماره یک این محصول در واقع ویندوز ۷ است.

در حال حاضر ویندوز ۷ سیستم عامل اصلی و موفق دسکتاپ‌هاست، پس وقتی قرار به مقایسه باشد همه ویندوز ۱۰ را با ویندوز ۷ مقایسه می‌کنند.

آمار و ارقام نشان می‌دهد که ویندوز ۱۰ توانسته است حداقل در دو ماهه‌ی اول عرضه‌اش عملکرد بهتری نسبت به ویندوز ۷ داشته باشد. ویندوز ۱۰ قابل قیاس با ویندوز ۸ نیست و توانسته است چند ماه پس از عرضه در بازار عملکرد بسیار خوبی داشته باشد.

برای درک بهتر این موضوع باید بگوییم که ویندوز ۱۰ بعد از ۲ ماه عرضه، سهمی ۶.۶ درصدی از بازار داشت و این مقدار برای ویندوز ۷، ۵.۸ درصد و برای ویندوز ۸ تقریبا ۱.۷ درصد بوده است.


رشد سریع ویندوز ۷

همان طور که دیدید در مرحله‌ی وارد شدن به بازار فروش، ویندوز ۷ خیلی آرام‌تر عمل کرده است، خیلی چیزها پس از آن پیشرفت و بهبود پیدا کرد و سهم بازار این سیستم عامل در هر ماه افزایش پیدا کرد.

در حال حاضر ویندوز ۷ نزدیک به ۵۰ درصد از کامپیوترهای جهان را در اختیار دارد که رقمی تاثیرگذار برای محصولی است که از سال ۲۰۰۹ به بازار عرضه شده است و اولویت ویندوز ۱۰ این است که همین کار را در زمان کوتا‌ه‌تری انجام دهد.

یکی از دلایلی که مایکروسافت ارتقا به ویندوز ۱۰ را برای کاربران ویندوزهای ۷ و ۸.۱ رایگان کرده است، همین هدف بوده است. فقط زمان می‌تواند مشخص کند که سیستم عامل جدید می‌تواند از رقبای خود پیشی بگیرد یا خیر.

منبع : nextkey.ir